Sportsnetin toimittaja Mark Spectorin tietojen mukaan Carolina Hurricanes on käynyt Edmonton Oilersin kanssa neuvotteluja Jesse Puljujärveen liittyen.

Spector raportoi, että Hurricanes on tarjonnut Oilersille hyökkääjä Ondrej Kasea vaihdossa Puljujärveen.

Aivotärähdyksen takia sivussa oleva tshekkihyökkääjä on tällä hetkellä pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalla (LTIR), joten hänen 1,5 miljoonan dollarin palkkansa ei veisi tilaa Oilersin varsinaisesta palkkakatosta. Kase on harjoitellut viime aikoina kontaktin estävä pelipaita päällä ja miehen uskotaan olevan lähellä paluuta maaliskuun puolivälissä.

Spectorin mukaan Hurricanes asetti tarjoukseensa yhden merkittävän ehdon: Puljujärven täytyy läpäistä NHL:n siirtolista ennen vaihtokauppaa. Tämän avulla Hurricanes voisi lähettää tarvittaessa Puljujärven AHL:n puolelle.

Puljujärven vaihtoarvo ei ole koskaan ollut enemmän pohjalla. Tehot kadottanut Oilers-hyökkääjä on kolmen miljoonan dollarin palkkansa vuoksi suuri rasite palkkakaton ylärajalla olevalle Oilersille.