Lukon hyökkääjä Josh Kestner joutuu pitkään pelikieltoon. Liigan kurinpito on määrännyt Kestnerille neljän ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Kestnerin pelikielto on peräisin Pelicans-ottelun tapahtumista. Hän taklasi keskialueella huolimattomasti Iikka Kangasniemeä päähän.

Tavallisesti päähän kohdistuneesta taklauksesta annetaan viiden ottelun pelikielto. Tässä tapauksessa lieventävänä asianhaarana nähtiin Kestnerin vähäinen vauhti taklaustilanteessa, mikä laski pelikiellon pituutta yhdellä ottelulla.

Kestnerin taklauksella oli kova hinta myös itse ottelussa. Viiden minuutin ylivoimansa ansiosta Pelicans meni ottelun kolmannessa erässä johtoon ja voitti lopulta maalein 5-3.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut tiistain #PelicansFi#Lukko-ottelusta tilanteen ajassa 43.44, jossa Lukon Josh Kestner taklaa Pelicansin Iikka Kangasniemeä. Ottelussa tilanteesta tuomittiin Kestnerille 5 min+PR.