Detroit Red Wingsin kanssa NHL-sopimuksensa hiljattain purkanut Jussi Olkinuora on löytänyt itselleen uuden joukkueen. Suomalaisvahti siirtyy SHL-seura Brynäs IF:n riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella.

– Kun mahdollisuus Jussin hankkimiselle tuli, meillä ei ollut paljoa miettimistä. Hän on voittaja, hyvä ihminen ja fantastinen maalivahti, joka tekee jokaisella tavalla joukkueestamme vahvemma, kommentoi Brynäsin urheilujohtaja Johan Alcén.

Olkinuora pelasi tällä kaudella 15 ottelua Detroit Red Wingsin farmijoukkue Grand Rapids Griffinsissä. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 86,8.

Leijonat-paidassa Olkinuora on voittanut olympiakultaa ja kaksi maailmanmestaruutta. Tampereen kotikisoissa Olkinuoran torjuntaprosentti oli 94,8.

LUE MYÖS: HIFK:lta jälleen isoja sopimusuutisia – superlupaukselle kahden vuoden diili!