Liigassa panokset nousevat ja tunteet kuumenevat, kun ratkaisupelit lähestyvät. Kärppien päävalmentaja hämmensi soppaa Lauri Marjamäki kommenteillaan, kun hän vieraili Petopodi-podcastissa.

Haastattelussa nostettiin esiin omien kasvattien arvoa Kärpille. Marjamäki ei jäänyt pelkästään omien kehumiseen, vaan sivalsi samalla Tapparaa ja Ilvestä.

– Tappara ja Ilves ovat ostojoukkueita. Ei heillä ole omia kasvatteja. Enemmän siellä on Kärppien kasvatteja kuin Ilveksen tai Tapparan kasvatteja. Meillä on niitä kymmenkunta, Marjamäki tykitti menemään.

Marjamäki iloitsee, miten Kärppien kasvatit ovat pärjänneet Tampereella.

– Kun katsoo vaikka Ilveksen tai Tapparan Petteri Puhakkaa, Eetu Päkkilää tai Aku Rätyä tai ketä tahansa. Hienoa, että he onnistuvat ja pelaavat siellä kovalla tasolla. Omavaraisuus on katoava luonnonvara. Nykyään ostetaan jengit eikä katsota, missä on pelannut. Oulussa kasvattajaseura on kuitenkin sitouttava tekijä ja hyvä niin, Marjamäki kommentoi.