Hyökkääjä Jakub Vranan, 26, pelit Detroit Red Wingsissä on näillä näkymin pelattu. Tshekkitähti on virunut tammikuun alusta lähtien AHL:ssä.

NHL-toimittaja Nick Alberga raportoi Twitterissä, että Red Wings -johdolla ei ole aikeita kutsua Vranaa takaisin NHL:n puolelle.

Albergan tietojen mukaan Red Wings yrittää päästä Vranasta eroon joko vaihtokaupan tai sopimuksen ulososton avulla. Tshekkitaiturille 5,25 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy vuonna 2024.

Vrana ilmoittautui alkusyksystä henkilökohtaisten ongelmiensa takia NHL-pelaajille suunnattuun tukiohjelmaan. Hän kerkesi pelaamaan Red Wingsin riveissä vain kaksi ottelua. Vrana kotiutui joulun alla tukiohjelmasta ja hänet lähetettiin muutamien NHL-seuran harjoitusten jälkeen farmin puolelle ”hakemaan pelituntumaa”.

Vrana on nyt pelannut AHL:ssä 15 ottelua tehopistein 6+3=9. Miehen kaikki kuusi osumaa ovat syntyneet edellisen seitsemän ottelun aikana.

Washington Capitalsin kesän 2014 ykköskierroksen (13.) varaus voitti Capitalsin mukana Stanley Cup -mestaruuden vuonna 2018. Vrana oli vuonna 2020 osana isoa vaihtokauppaa, jossa Capitals lähetti hänet Red Wingsiin vaihdossa Anthony Manthaan.

Nick Alberga

@thegoldenmuzzy
For those waiting on a Jakub Vrana recall, don't hold your breath. #LGRW

While anything's possible, I'm hearing it's highly likely he's played his final game with Detroit.

Likeliest scenarios: TRADE or OFFSEASON BUYOUT.