Kolminkertaisen NHL-mestari Jonathan Toewsin nimi on yhdistetty NHL:n siirtotakarajan spekulaatioissa kärkkäimmin suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuvaan Colorado Avalancheen.

Toews ei ole ainakaan julkisuudessa kuulostanut järin innostuneelta mahdollisesta siirrostaan. Avalanchen eturivin sisäpiiritoimittaja Adrian Daterin tuoreiden kommenttien perusteella Blackhawks-legendan kauppaaminen toisaalle vaikuttaakin melko epätodennäköiseltä.

– Keskusteltuani useiden lähteiden kanssa tänään voin melko suurella varmuudella sanoa, että Jonathan Toewsin treidi tällä kaudella on erittäin epätodennäköistä, Dater kirjoittaa.

Tämän kauden 46 NHL-ottelussa tehot 14+14=28 tehnyt Toews, 34, on nykykunnossaan kaukana takavuosien loistostaan. Varsinkin miehen jalkanopeuden riittävyyttä esimerkiksi Stanley Cup -mestarisuosikki Avalanchen jalkavaan pelitapaan on epäilty riittämättömäksi.