Chicago Blackhawksin Patrick Kane on saanut jälleen yhden mielenkiintoisen treiditarjouksen, kertoo Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

32 Thoughts -podcastissaan asiasta puhuneen Friedmanin mukaan Edmonton Oilers olisi jo tehnyt tarjouksen pelaajasta.

– Luulen heidän tehneen tarjouksen Kanesta, mutta kaikki on kiinni laitahyökkääjän omasta päätöksestä. Arvioni mukaan he haluavat rakentaa vahvan kakkosketjun, mikäli Connor McDavid pelaa yhdessä Leon Draisaitlin kanssa (ykkösessä). Kane-Ryan Nugent-Hopkins-Evander Kane voisi toimia, Friedman kertoo.

Yhdysvaltalaista supertähteä vaivaava lonkkavamma on muiden seurojen tiedossa, minkä vuoksi vääntö mahdollisesta siirtokorvauksesta lienee kovaa.

Oilers ei myöskään ole suinkaan ainoa Kanesta kiinnostunut joukkut. Myös New York Rangersin uskotaan olevan Vladimir Tarasenkon hankinnasta huolimatta edelleen kolminkertaisen Stanley Cup -sankarin kintereillä.