Pittsburgh Penguinsin GM Ron Hextall yrittää etsiä suomalaishyökkääjä Kasperi Kapaselle uuden osoitteen NHL:stä.

The DailyFaceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli raportoi, että Hextall lähetti alkuviikosta kaikille NHL-seuroille viestin Kapasen saatavuudesta.

Seravalli uskoo Hextallin tekevän päätöksensä Kapasen suhteen jo lähipäivinä, sillä Penguins tarvitsee palkkakattoonsa tilaa pelikuntoon parantuneen puolustajan Jan Ruttan ottamiseen pois pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalta (LTIR).

Kapasen kulunut kausi on ollut haastava, eikä peliaikaa ole tullut totutulla tavalla. Penguinsin alempien ketjujen miehen roolia hoitava kuopiolaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 42 ottelussa seitsemän maalia ja 20 tehopistettä.

Kapanen allekirjoitti viime kesänä 3,2 miljoonan dollarin palkan takaavan ja kesään 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen Penguinsin kanssa.