Lauantai-illan Liiga-kamppailu Kärppien ja HIFK:n välillä sai dramaattisen lopun Oulussa. HIFK voitti ottelun lopulta lukemin 2-1.

Kun kellossa oli neljä sekuntia peliä jäljellä, Kärpät sai vielä hyökkäyspään aloituksen. Joonas Kemppainen voitti aloituksen ja Ville Leskinen pääsi laukomaan suoraan. HIFK:n maalivahti Roope Taponen torjui vedon patjallaan, minkä seurauksena kiekko tuli Teemu Turusen lapaan aivan tyhjän maalin eteen. Taponen kuitenkin venytti patjansa tylysti Turusen laukauksen eteen ja esti tämän haaveet viime hetkien tasoitusmaalista.

HIFK:n ykkösvahdin tontin haltuunsa tällä kaudella napannut 21-vuotias Taponen pelaa upeaa kautta. Hän on kirjauttanut 25 ottelussa torjuntaprosentikseen 91,0%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,94. Hän on pelannut myös kaksi nollapeliä.

Näet Taposen torjunnan alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
😱😱😱

Mikä ryöstö Roope Taposelta! 🔥

📺: @CMoreSportFi

#Liiga @HIFKHockey