TPS-yhteisöä on saanut suru-uutisen. Seuran puolustaja Ruben Rafkin kertoi menetyksestä sosiaalisessa mediassa.

– Pysäyttävä suru-uutinen tavoitti minut tänään. Uskollinen, aina kannustava ja positiivinen HCTPS- kannattaja on poissa. Marjan sydän sykki mustavalkoisena. Syvimmät osanottoni Marjan läheisille. Tämä on suuri menetys myös koko TPS yhteisölle. Lepää rauhassa, Rafkin kirjoittaa.

Rafkinin julkaisu keräsi osanottoja ja surunvalitteluja. Myös pelaajan kirjoitusta arvostettiin.

– Täytyy arvostaa sitä että pelaajat muistaa faneja myös silloin kun heitä ei enää ole, eräs fani kirjoittaa.

Ruben Rafkin

@rubenrafkin8
Pysäyttävä suru-uutinen tavoitti minut tänään. Uskollinen, aina kannustava ja positiivinen HCTPS- kannattaja on poissa. Marjan sydän sykki mustavalkoisena🖤🤍 Syvimmät osanottoni Marjan läheisille. Tämä on suuri menetys myös koko TPS yhteisölle. Lepää rauhassa 🖤🤍