Teemu Selänne sohaisi ampiaispesää jakamalla saamansa sähkölaskun. Monet kritisoivat kiekkolegendaa siitä, että miljonääri valittaa sähkölaskustaan. Osa ei taas suostunut uskomaan Selänteen raportoimia lukemia. Voit lukea lisää Selänteen avautumisesta sähkölaskuistaan tästä.

Muun muassa Pasi Pennanen epäili Selänteen puheita.

– Joku Selänteen tarinassa ei täsmää, vaikka Teemu Selänne puhuu aina totta, Pennanen kirjoitti.

Selänne antoi Pennasille napakan kuitin ja jakoi kuvakaappaukset sähkölaskuistaan.

– Siinä Pasi sulle sähkölaskut. Talo laitettu talvikuntoon syyskuun puolivälissä, uima-allas, poreallas tyhjennettiin, suojattiin, sauna pois. peruslämpö 15c. Siellä käydään viikottain katsomassa että kaikki on kunnossa. Nyt voit jatkaa vittuilua muille, Selänne napautti.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Siinä Pasi sulle sähkölaskut. Talo laitettu talvikuntoon syyskuun puolivälissä , uima-allas, poreallas tyhjennettiin ,suojattiin, sauna pois. peruslämpö 15c. Siellä käydään viikottain katsomassa että kaikki on kunnossa. Nyt voit jatkaa vittuilua muille….

Pasi Pennanen

@PasiPennanen
Joku Selänteen tarinassa ei täsmää, vaikka Teemu Selänne puhuu aina totta.

is.fi/jaakiekko/art-…