SaiPan joukkue tyhjenee entisestään. Joukkueen kanadalaispuolustaja Aaron Irvingin pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Irving siirtyy loppukauden ajaksi Sveitsin pääsarja NL:ään HC Davosin joukkueeseen.

26-vuotiaalla Irvingillä oli käynnissä ensimmäinen kausi Liigassa ja SaiPassa. Joukkueen varakapteeninakin toiminut Irving on SaiPan tehokkain puolustaja ja toiseksi paras pistemies. Hän viimeisteli 42 otteluun tehopisteet 5+18=23.

– Sopimuksen purun taustalla on ennen kaikkea taloudellisen tilanteen turvaaminen. Saamamme korvaus HC Davosilta on tähän hetkeen niin merkittävä, että tähän ratkaisuun päädyttiin. Aaron on kuulunut kuluvalla kaudella ehdottomasti kärkipelaajiemme joukkoon ja kiitämme häntä lämpimästi ajastaan SaiPassa, kommentoi Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen SaiPan tiedotteessa.

Hockey Club Davos

@HCDavos_off
📝 #𝐬𝐢𝐠𝐧𝐞𝐝! Der #HCD verpflichtet per sofort den 26-jährigen Verteidiger Aaron Irving. Der
Kanadier kommt vom finnischen Liiga-Club @Liiga_SaiPa bis Ende Saison. hcd.ch/news