Kasperi Kapanen saattaa joutua Pittsburgh Penguinsin välttämättömän palkkakattokikkailun kohteeksi.

TribLive-sivuston Penguinsin hovitoimittajan Seth Rorabaughin mukaan Penguinsin täytyy laittaa Kapanen pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle (LTIR), jotta joukkue saisi palkkakattoonsa tilaa sivussa olleen Kris Letangin aktivoimiseen.

Kapanen on ollut kaksi viime ottelua sivussa alavartalovamman takia. Penguins tiedotti, että 26-vuotiaan hyökkääjän kuntoa tarkkaillaan viikottain.

Kapasen laittaminen LTIR-listalle vapauttaisi Penguinsin palkkakatottoon 3,2 miljoonaa dollarin osuuden. Kolikon kääntöpuoli on se, että Kapanen ei saisi sen jälkeen pelata NHL:ssä 14 otteluun tai 30 päivään.

Penguins kohtaa ensi yönä Florida Panthersin. Penguinsin päävalmentajan Mike Sullivanin mukaan Letangin pelaaminen ratkeaa juuri ennen ottelua.