Ruotsi koki viime yönä 1-2 jatkoaikatappion Tshekille nuorten MM-kisojen välierässä. Tappio ei olisi paljoa kirvelevämpi olla.

Ruotsi johti ottelua aivan viimeisille sekunneille asti. Tshekin puolustaja David Jiricek pääsi tinttaamaan tasoitusmaalin, kun ottelua oli vain puoli minuuttia jäljellä. Jatkoajalla Tshekki iski voittomaalin, kun hetkeä aiemmin Ruotsi oli saanut toimitettua kiekon maaliviivalle asti.

– Olo on pirun tyhjä. En tiedä, mitä sanoa. Kaaduimme maaliviivalla. On kuoleman hiljaista ja kaikki ovat surullisia, mutta meidän täytyy ryhdistäytyä huomiselle, Noah Östlund kommentoi.

Oscar Pettersson kertoi karusti siitä, millainen tunnelma pukukopissa oli tappion jälkeen.

– Emme ole sanoneet mitään. Kaikki ovat murtuneita. Tämä oli unelmamme siitä saakka, kun olimme pieniä. Mutta meillä on muutama tunti aikaa rauhoittua ja palata huomenna kaukaloon, Pettersson kommentoi.