Vancouver Canucks julkisti sunnuntaina jo päiviä mediassa pyörineen huhun Rick Tocchetin tulosta seuran uudeksi päävalmentajaksi.

Tocchet, 58, korvaa päävalmentajan paikalla Bruce Boudreaun. Pelaajaurallaan 18 kautta NHL:ssä pelannut Tocchet on toiminut NHL:ssä aiemmin Tampa Bay Lightningin sekä viimeksi Arizona Coyotesin päävalmentajana. Ennen Arizona-pestiään mies toimi Pittsburgh Penguinsin valmennustiimissä joukkueen voitettua peräkkäiset mestaruudet vuosina 2016 ja 2017.

Tocchet tuo mukanaan nimekkään valmennustiimin, sillä apuvalmentajiksi saapuvat NHL-legendat Adam Foote ja Sergei Gontshar. Kaksikko korvaa apuvalmentajan pestissä Trent Cullin, joka jättää joukkueen Boudreaun tavoin.

Vancouver Canucks

@Canucks
General Manager Patrik Allvin announced today that the club has made multiple changes to its coaching staff.

DETAILS | vancanucks.co/3ZWwMVS