Nashville Predators kukisti Los Angeles Kingsin lukemin 5-3 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Joukkueen suomalaishyökkääjä Mikael Granlund kuului ottelun avainhahmoihin, kun hän viimeisteli tehopisteet 1+1.

Granlund teki maalinsa jo 19 sekunnin pelin jälkeen. Hän pääsi ohjaamaan Alexandre Carrierin viivavedon verkon perukoille. Samalla Granlund selätti jo 22 ottelun mittaiseksi venähtäneen maalittoman jaksonsa.

Syötön Granlund jakeli Predatorsin kolmanteen maaliin, joka tasoitti ottelun päätöserässä. Hän passasi ylivoimalla maalin edustalle, josta Ryan Johansen ohjasi kiekon maaliin. Granlund valittiin myöskin ottelun kolmostähdeksi.

Granlund on pelannut kuluvalla kaudella 46 ottelua. Niissä hän on viimeistellyt tehopisteet 5+22=27.

Näet Granlundin maalin alta tai täältä.

Nashville Predators

@PredsNHL
THE GRANIMAL

Granlundin maali toisesta kuvakulmasta alla ja täällä.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights

@HockeyDaily365
Mikael Granlund and Matt Duchene tally in the opening minute to give Nashville a quick 2-0 lead!

#Smashville

Granlundin syötön näet alta tai täältä.

Nashville Predators

@PredsNHL
JOEY‼️