Nashville Predatorsin GM David Poile on siirtämässä pikku hiljaa katsettaan jo ensi kautta varten. Predatorsin kulunut kausi on ollut vaikea, eikä joukkue ole tällä menolla pääsemässä pudotuspeleihin.

DailyFaceoff-sivuston sisäpiiritoimittajan Frank Seravallin tietojen mukaan Poile olisi valmis halukas nuorentamaan joukkueensa pelaajarakennetta ja raivaamaan palkkakattoonsa lisää tilaa. Seravallin mukaan kovapalkkainen puolustaja Mattias Ekholm on kaupan.

32-vuotias ruotsalainen allekirjoitti viime kaudella nelivuotisen ja 25 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Predatorsin kanssa. 6,25 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus ei sisällä siirron estävää pykälää.

– Ekholm on tarjolla. David Poilen täytyy tehdä epämukavia päätöksiä, sillä Predatorsista on tullut todennäköisesti pudotuspeleistä ulos jäävä joukkue, joka on täynnä kokeneita ja pitkän sopimuksen omaavia pelaajia. Minulle kerrottiin, että Poile on valmis kauppaamaan Ekholmin ja muutaman muunkin pelaajan, Seravalli valaisi.

Ekholm on kuulunut tällä kaudella Predatorsin tärkeimpiin pelaajiin. Isoja minuutteja kellottava tähtipuolustaja on kirjannut tällä kaudella 35 ottelussa tehot 2+9=11.