Detroit Red Wingsin tähtihyökkääjä Jakub Vrana jatkaa kauttaan AHL:n puolella.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman raportoi Twitterissä, ettei yksikään NHL-seura halunnut poimia 26-vuotiasta tshekkihyökkääjää riveihinsä NHL:n siirtolistalta.

NHL:ssä nousi tiistaina melkoinen kohina, kun Red Wings päätti lähettää 5,25 miljoonan dollarin palkalla operoivan tähtihyökkääjänsä siirtolistalle. Red Wingsin leiristä päätökselle ei annettu perusteluita.

Vrana ilmoittautui alkusyksystä NHL-pelaajia auttavaan tukiohjelmaan. Tämän takia hän ei ole pelannut tällä kaudella kuin kaksi NHL-ottelua. Vrana pääsi ennen joulua pois tukiohjelmasta ja hänet lähetettiin viime viikolla AHL:ään hakemaan pelituntumaa. Vrana jäi kolmessa AHL-ottelussa ilman tehoja ja hänen tehotilastonsa oli pakkasella luvuin -5.

Washington Capitalsin kesän 2014 ykköskierroksen (13.) varaus voitti Capitalsin mukana Stanley Cupin vuonna 2018. Vrana oli vuonna 2020 osana vaihtokauppaa, jossa Capitals lähetti hänet Red Wingsiin vaihdossa Anthony Manthaan.