Sport-puolustaja Olli Vanttaja siirtyy kahden viikon mittaisella lainasopimuksella Mestikseen TUTO Hockeyn riveihin. Lainasopimus kattaa lähtökohtaisesti neljä ottelua, minkä jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen.

23-vuotias Vanttaja on ollut koko kuluvan kauden pelaamatta. Hän on toipunut nyt pelikuntoon koko alkukauden kestäneen kuntoutumisjakson jäljiltä. Lainasopimuksen myötä Vanttaja hakeekin pitkän pelaamattomuuden jälkeen pelituntumaa.

Vanttaja on pelannut tähänastisella Liiga-urallaan 81 runkosarjaottelua pistein 1+5 sekä kaksi pudotuspeliä pisteittä. Liiga-debyyttinsä hän teki Kärpissä ja kaksi edellistä kautta on sujunut Sportin vahvuudessa. Viime kaudella Vanttaja kirjautti 45 otteluun tehopisteet 1+2.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Olli Vanttaja kahden viikon lainasopimuksella TuToon. 🦅❤️
Lue lisää: vaasansport.fi

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa