NHL:n pohjasakkaan lukeutuvan San Jose Sharksin riveissä kuohuu.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli paljasti tiistaina, että joukkueen suurimpiin lupauksiin lukeutuva puolustaja Ryan Merkley, 22, on jättänyt seurajohdolle siirtopyynnön. Sharks on reagoinut pelaajan toiveeseen ja se aikoo kaupata tämän oikean tarjouksen tullessa kohdalle.

Sharks varasi Merkleyn kesän 2018 varaustilaisuuden 1. kierroksen 21. vuorolla. Puolustaja ei ole onnistunut kuluvalla kaudella murtautumaan NHL-miehistöön, vaan nuorukainen on urakoinut koko sesongin AHL:ssä. 30 peliin puolustaja on takonut tehot 0+14.

Merkley pelasi viime kaudella 39 NHL-ottelua sekä 30 AHL-peliä.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
Sources say #sjsharks have made 2018 first-round pick D Ryan Merkley available. Merkley recently requested a trade and Sharks are trying to accommodate.

Merkley, 22, has played 39 NHL games and still has waiver eligibility.

@DailyFaceoff