NHL:n pitkäaikaisimpiin kapteeneihin yhdessä Sidney Crosbyn kanssa kuuluva Jonathan Toews myöntää ensimmäistä kertaa suoraan siirron toiseen NHL-organisaatioon olevan jopa todennäköistä.

Chicago Blackhawksin seuraikonilla on käynnissä 16. kausi joukkueessa, jota kanadalaissentteri on kipparoinut syksystä 2008 alkaen. Nyt ”Kapteeni Totinen” myöntää kuitenkin ajan Blackhawksissa olevan mitä suuremmalla todennäköisyydellä lähellä loppuaan.

– Osa minusta ei halua vieläkään uskoa tilannetta ja haluaisin päättää urani Blackhawks-paidassa. Samaan aikaan toinen puoli minusta tiedostaa, että organisaatiomme yrittää käynnistää uudelleenrakennusta, eikä muutos olisi välttämättä pahitteeksi kenenkään kannalta. Tämä koskee myös itseäni, Toews avautuu NBC Sports Chicagolle.

Toewsin sopimus umpeutuu kauden jälkeen. Daily Faceoff -sivuston arvion mukaan konkarihyökkääjä olisi käyttökelpoinen loppukauden vuokrapelaaja jonkun mestarisuosikin kakkos- tai kolmossentteriksi.