Ensi kaudeksi paluuta jääkiekkokartalle Mestiksen kautta hakeva Helsingin Jokerit on kohdannut jälleen ongelmia tulevan kotiareenansa tiimoilta.

Helsingin jäähallilta pakit kotiotteluidensa järjestämisestä aiemmin saanut Jokerit koki keskiviikkona uuden takaiskun, kun Vantaan kaupunki ilmoitti, ettei narrilauma mahdu ensi kaudella pelaamaan myöskään Tikkurilan jäähalliin. Myös paluu vanhalle Hartwall Arenalle (nykyinen Helsinki-areena) vaikuttaa tällä hetkellä mahdottomalta.

– Helsingin sanomat kirjoitti 16.1. Helsingin Jokereiden jäähallitilanteesta pääkaupunkiseudulla. Jokerit eivät voi pelata kotiotteluitaan Vantaalla Tikkurilan jäähallissa, koska halli on täysi. Vantaan Mestis-seura Kiekko-Vantaa pelaa kotiottelunsa Tikkurilassa, Vantaan kaupungin verkkosivut ilmoittaa.

– Vantaalla jäälajien harrastamiseen haastetta tuo vähäinen jääajan määrä verrattuna naapurikaupunkeihin. Lähivuosina tilanteeseen tulee kuitenkin korjaus, kun yksityinen jäähalli rakentuu Elmon urheilupuistoon Asolaan, uutinen jatkuu.

Jokerit jätti tiistaina hakemuksensa osallistumisesta ensi kauden Mestikseen.