Kanadan Connor Bedard tekee jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa tällä hetkellä historiallista jälkeä.

Vasta 17-vuotias hyökkääjä saavutti viime yönä 23 vuotta vanhan ennätyksen, jota oli pitänyt nimissään Jaromir Jagr. Bedard on nimittäin vasta U20-kisahistorian toinen pelaaja, joka on saalistanut yksittäisessä turnauksessa alle 18-vuotiaana pelaajana 18 tehopistettä.

Bedard on nousi kuitenkin kyseisessä tilastossa jo Jagrin ohi, koska kanadalaisella on vähemmän otteluita pelattuna ja enemmän maaleja. Bedard on saalistanut neljässä ottelussa tehot 6+12=18, kun taas Jagr keräsi seitsemässä ottelussa tehot 5+13=18.

Täytyy myös muistaa, että Bedard voi tehdä käynnissä olevissa kisoissa vielä paljon lisää tehoja,. Parhaimmassa tapauksessa Kanada pelaa vielä kolme ottelua. Näet MM-kisojen puolivälieräparit täältä.

Elite Prospects

@eliteprospects
🚨 RECORD ALERT! Connor Bedard is now the highest scoring U18 player in a single #WorldJuniors tournament.

eliteprospects.com/league/wjc-20/…