Tappara kohtaa tiistaina kotikaukalossaan KalPan. Tavanomaisten sarjapisteiden lisäksi ottelussa on kirvesrintojen faneille paljon muutakin panosta.

Tappara on luvannut faneilleen sopimusuutisia riippuen ottelun yleisömäärästä. Tappara julkaisii portaittain jopa neljä jatkosopimusta. Ensimmäinen sopimus julkaistaan, jos yleisömäärä on 6000, toinen, jos yleisöä on 7000 ja niin edelleen.

Monet Tappara-fanit ovat hekumoineen Anton Levtchin mahdollisella paluulla, mutta tätä sopimusta Tapparan vihjailut eivät sisällä. Tänään julkaistavat sopimukset ovat kuitenkin vain jatkosopimuksia, joten Levtchin mahdollista siirtoa saa jännittää vielä pidempään.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Otteluennakko: Tammikuu pakettiin kotiottelulla - KalPa haastaa Tapparan Nokia Arenalla.

Areenalla voidaan yleisömäärästä riippuen julkaista parhaimmillaan jopa neljä uutta jatkosopimusta!

📰 Lue ennakko ⤵️
tappara.fi/fi-fi/article/…

#Tappara #Liiga