Erik Karlsson on palannut NHL:n huipulle. Samalla hänen nimensä on noussut mukaan siirtohuhuihin. Siirron toteutumisessa on kuitenkin monta kysymysmerkkiä.

Ensinnäkin hänet hankkivalla joukkueella pitäisi olla palkkakatossaan tilaa Karlssonin jättimäiselle sopimukselle, mikä on iso vaatimus. Sen lisäksi ruotsalaispuolustajan pitäisi suostua luopumaan sopimuksensa siirron estävästä pykälästä.

Karlsson kertoi The Athleticin haastattelussa olevansa valmis siirtoon, jos hän pääsee voittavaan joukkueeseen.

– Se on aina tavoitteeni. Uskon, että perheeni tietoo ja ymmärtää sen, ja he tukevat minua, minkä päätöksen teenkin. Se ei tarkoita sitä, että tämä olisi helppo siirto. Mutta jos siihen tilanteeseen tullaan, en usko, että siinä olisi mitään ongelmaa, Karlsson kommentoi voittavaan joukkueeseen siirtymistä.

Karlsson johtaa tällä hetkellä NHL:n puolustajien pistepörssiä. Hän on iskenyt 47 ottelussa tehot 15+47=62.