Seattle Krakeniin siirtolistan kautta joulukuussa siirtynyt Eeli Tolvanen jatkaa loistovirettään uudessa seurassaan.

Ensimmäiset viikot katsomossa istunut Tolvanen on nyt pelannut joukkueensa viisi viimeistä ottelua, joista Kraken on napannut yhtä monta voittoa. Suomalainen oli vireessä jälleen tiistain vastaisena yönä, kun hyökkääjä iski joukkueensa ensimmäisen ja voittomaaliksi jääneen osuman Montreal Canadiensia vastaan. Tolvanen toimi vielä syöttäjänä 3-0-maalissa. Kraken voitti lopulta vieraskaukalossa lukemin 4-0.

Tolvasen tehotilasto viidessä Kraken-ottelussa näyttää nyt komeaa lukemaa 3+2.

Neljä viimeistä otteluaan vieraissa pelanneen Krakenin pitkä vierasrundi jatkuu vielä kolmen ottelun ajan. Joukkue on tällä hetkellä matkalla kohti seurahistoriansa ensimmäistä pudotuspelipaikkaa. Ero viivan alla olevaan Nashville Predatorsiin on kuusi pistettä.