Aleksander Barkovia on pidetty viime vuosien ajan yleisesti parhaana suomalaisena NHL-kiekkoilijana.

Nyt kilpailu kärjessä on kuitenkin tiivistynyt, kiitos Roope Hintzin loistavan alkukauden. NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen nostaa Kalju Corner -podcastissaan Hintzin jo Barkovin sekä Mikko Rantasen ohi koko NHL:n parhaaksi suomalaispeluriksi.

– Hintz nyt napsahti (Barkovin) ohi. Tässä on hauska juttu, kun Hintz on ollut vähän aikaa pois, niin Joe Pavelski ja Jason Robertson ei olekaan olleet niin paljon parrasvaloissa. Dallasin voittaminenkin on vaikeutunut, Lehkonen pohjustaa.

– Mun mielestä tämä on Barkoville hyväksi. Kaksi tamperelaista kaveria. Barkov sai Hintzistä tosi hyvän kirittäjän. Mä tiedän Barkovin kilpailuluonteen, se ei ota tätä hyvällä. Se haluaa olla Tampereen paras sentteri. Niillä on hyvä kilpailu meneillään ja me suomalaiset otetaan tämä ilolla vastaan, Lehkonen näkee.

Voit kuunnella tuoreimman Kalju Corner -jakson kokonaisuudessaan täältä.