Edmonton Oilersin ja Jesse Puljujärven kivinen taival on päättymässä mitä todennäköisimmin tähän kauteen.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti aikaisemmin tällä viikolla, että Oilers etsii suomalaishyökkääjälle aktiivisesti uutta NHL-seuraa.

Friedmanin Sportsnetin toimittajaparin Jeff Marekin tietojen mukaan Oilersin seurajohto on nyt valmis hyväksymään sen, etteivät he tule saamaan Puljujärvestä haluamaansa vastiketta takaisin. Oilersin ensisijaisena tavoitteena onkin nyt päästä Puljujärven kolmen miljoonan dollarin palkasta eroon.

– Oilers pyytää tällä hetkellä toisen kierroksen varausvuoroa Puljujärvestä, Marek paljasti 32 Thoughts -podcastissa.

Viime kesänä kolmen miljoonan dollarin palkalla varustetun yksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Puljujärvi on ollut suuri pettymys Oilersin hyökkäyksessä. 24-vuotias Kärppien kasvatti on tehnyt 28 ottelussa vain yhden maalin ja kuusi tehopistettä.