Viime kesänä Vegas Golden Knightsin kanssa yksivuotisen NHL-sopimuksen solminut Sakari Manninen on viettänyt alkukauden AHL:ssä Henderson Silver Knightsin riveissä.

Mannisen kautta on varjostanut ikävä loukkaantuminen, eikä hän ole tämän takia pelannut AHL:ssä kuin 20 ottelua (2+10=12). Alavartalovammasta kärsivä Leijonien MM-sankari on nähty kaukaloissa edellisen kerran joulukuun 7. päivä.

The Athletic -sivuston toimittajan Jesse Grangerin mukaan suomalaishyökkääjän vamman ajoitus on mitä surkein, sillä loukkaantumisten runtelema Golden Knights kaipaisi tällä hetkellä tulitukea.

– Manninen on viikoittaisessa tarkkailussa alavartalovamman takia. Loukkaantumisen ajoitus on harmittava, sillä terveenä hän olisi ollut yksi NHL:ään nostettavista vaihtoehdoista, Granger taustoitti tilannetta Twitterissä.