NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuvan San Jose Sharksin tähtipuolustaja Erik Karlsson on löytänyt kuluvalla kaudella tehonsa muutaman heikomman ja loukkaantumisten värittämien vuosien jälkeen.

Karlsson on tehtaillut pakin paikalta 27 peliin upeat 11 maalia ja 33 tehopistettä. Tämä on herättänyt samalla muiden seurojen kiinnostuksen 11,5 miljoonan dollarin vuosipalkkalla operoivaa ruotsalaista kohtaan. Yhtenä vaihtoehtona on pidetty supertähden paluuta Ottawa Senatorsiin, joka etsii parhaillaan uusia omistajia. Karlsson jätti seuran ovet paukkuen syksyllä 2018.

– En osaa sanoa, se on vielä kaukainen ajatus. Tällä hetkellä olen vain iloinen ollessani täällä ja saadessani pelata sillä tasolla, jolla olen, Karlsson kommentoi Senators-paluuhuhuja TSN:n sisäpiiritoimittaja Claire Hannalle.

Karlsson myöntää Sportsnetille haluavansa pelata vielä voittavassa NHL-organisaatiossa.

– Haluan voittaa. Se on syy, miksi aloitin urheilun lapsena. Itkin jokaisen tappion jälkeen. En tee sitä enää, mutta voittaminen on se mitä haluan. Nuorempana ajattelet, että sinulla on loputtomasti aikaa etkä ymmärrä, kuinka nopeasti aika lentää. Toivottavasti saan vielä ainakin mahdollisuuden voittaa, Karlsson vihjaa.

Täyden siirtopykälän sopimukseensa aikoinaan saaneen Karlssonin, 32, mammuttidiili umpeutuu kesällä 2027.