Vaasan Sportin hallitus on käynnistänyt urheilutoimen uudistamisprosessin. Keskeinen osa prosessia on uuden urheilustrategian laatiminen.

Sport kertoi, että seuran urheilutoimenjohtajana jo vuodesta 2011 toiminut Markus Jämsä jää sivuun tehtävistään. Sport aloittaa hakuprosessin koskien seuran uutta urheilutoimesta vastaavaa henkilöä.

– Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n hallituksen tehtävä on varmistaa yhtiön jatkuvuus ja määrittää yhtiön pitkäaikaiset tavoitteet sekä luoda organisaatiolle edellytykset toteuttaa strategiaa. Nyt käynnistettävä osakeanti ja strategiatyö linjaavat yhtiön toimintamallit ja -mahdollisuudet aina vuoteen 2028 saakka, kertoo Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen seuran tiedotteessa.

– Markus on ollut seuran luottomies todella pitkään ja tehnyt aina kaikkensa seuran eteen niin ylä- kuin alamäessä. Nyt hän antaa tilaa uudelle henkilölle, sillä ajatuksella, että seuraan saadaan uutta osaamista ja näkemystä ja sitä kautta saamme kehitettyä urheilutoimintaamme. Haluamme pitää Markuksen seurassamme, ja uusi tehtäväkuva selviää tulevina kuukausina, jatkaa Hiltunen.

– Olen kiitollinen, että olen saanut tehdä työtä näin pitkään rakastamani seuran hyväksi. Olen aina tehnyt sitä suurella Kotkasydämellä, seuran etu ensisijaisesti mielessä. Aika näyttää, voinko sitä vielä jossain roolissa jatkaa. Paljon on tapahtunut siitä tähän päivään, kun kaudella 95–96 nousin pelaajana edustusjoukkueeseen II-divisioonan nousukarsintasarjaan. Paljon hyvää olemme siinä ajassa saaneet aikaiseksi, mutta paljon on edelleen tehtävää, että Sport ottaisi tulevaisuudessa askeleita eteenpäin. Nyt tehtävät muutokset ajavat varmasti asioita oikeaan suuntaan. Ensi kauden joukkueen runkoa on jo rakennettu ja saatu kiinnitettyä hyviä palasia. Siitä on hyvä jatkaa. Haluan pelin tässä vaiheessa kiittää kaikkia tahoja tasapuolisesti yhteistyöstä ja toivottaa onnea tulevaan, sanoo Markus Jämsä.

Sportin urheilutoiminnan uudistamiseen ja hakuprosessiin liittyvistä asioista vastaa ex-Liiga-pelaaja Filip Riska, joka toimii hallituksen jäsenenä. Hän jatkaa myöskin hallituksen linjausten mukaisesti Sportin kauden 2023-24 joukkueen rakentamista yhdessä päävalmentaja Risto Dufvan kanssa.

Jämsä hoitaa urheilutoimeen liittyvät muut tehtävät siirtymävaiheen aikana.

Vaasan Sport

@VaasanSport
🇫🇮Vaasan Sportin hallitus käynnistää osakeannin ja samalla urheilutoimen uudistamisprosessin

🇸🇪Vasa Sports styrelse startar en aktieemission och på samma gång en förnyelseprocess av den sportsliga verksamheten.
🦅❤️

📖 Lue lisää: vaasansport.fi
#VaasanSport #Liiga