Carolina Hurricanes kaatoi vieraissa Los Angeles Kingsin lukemin 4-2 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Hurricanesin kolmannen osuman ja samalla voittomaalin iski komean sommitelman päätteeksi joukkueen ykkösketju ja viimeistelijänä toimi Sebastian Aho. Ensin Seth Jarvis kuskasi kiekon hyökkäysalueelle ja antoi sen Martin Necasille. Tämä löi liinat kiinni ja tarjoili maalin edustalle nousseelle Aholle. Suomalaistähti nappasi kiekon rystyllä haltuun ja viimeisteli kämmeneltä komean maalin.

Aho on kyseisen maalin myötä tehnyt NHL-urallaan nyt 192 täysosumaa. Hänestä tuli samalla Hurricanesin ja sen edeltäjä Hartford Whalersin historian kahdeksanneksi paras maalintekijä yhdessä Pat Verbeekin kanssa. Seurahistorian maalipörssin kärkipaikkaan Aholla on vielä reippaasti matkaa, nimittäin Ron Francis iski urallaan seuran riveissä 382 maalia.

Kuluvalla kaudella Aho on pelannut 25 ottelua tehopistein 10+16=26.

Näet Ahon maalin alta tai täältä.

Carolina Hurricanes

@Canes
You knew Seabass was going to score 😏