Philadelphia Flyersin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen vieraili joulukuun aikana Liiga without a map Podcastissa.

Turussa syntynyt TPS-kasvatti Ristolainen pelasi TPS:n paidassa Liigaa 95 ottelua, kunnes siirtyi NHL:ään. Tämän vuoksi Ristolaiselta kysyttiin, missä Liiga-seurassa hän voisi pelata, jos TPS:ää ei saa valita. Vastaus tuli nopeasti: HIFK.

– Jos Tepsi pitäisi laskea pois, niin sitten olisi ainoa ja yksi vaihtoehto, ja se olisi HIFK. Mua ainakin kiehtoo kaikki se vanhan liiton HIFK-meininki, se historia, kaikki pelaajat ketä siellä on ollut, se meininki, fiilis ja punainen petopaita, Ristolainen perusteli.

Ristolainen ei siirtyisi mihinkään muuhun Liiga-seuraan.

– TPS:ssä haluaisin aina voittaa kannun ja nostaa sitä Turussa tottakai, mutta seuraavana tulisi sitten HIFK. Jos niitä kumpaakaan ei olisi, niin en pelaisi yhdessäkään joukkueessa. Ei lähde eikä sytytä. Että sitten mieluummin vaikka TUTOon.

Voit kuunnella jakson kokonaisuudessaan täältä.