NHL-seura Toronto Maple Leafsistä aiemmin viikolla lähtöpassit saanut puolustaja Axel Rindell palaa Eurooppaan.

Hyökkäävänä puolustajana tunnetuksi tullut Rindell, 22, siirtyy tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella toista kauttaan SHL:ssä nousunsa jälkeen pelaavan Timrå IK:n riveihin. Ruotsalaisseura vahvisti Rindellin siirron lauantaina.

– Axel on pelaaja, joka omaa hyviä hyökkäyspään ominaisuuksia, jolla on hyvä laukaus sekä hyvä ensimmäinen syöttö. Uskon, että hän voi ottaa Timråssa suuria kehitysaskelia, Timrån suomalaispomo Kimmo Kapanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Maple Leafsin kesän 2020 kuudennen kierroksen varaus pelasi viime kaudella Liigaa Kärpissä sekä Jukureissa ja iski 42 ottelussa tehot 1+16=17. Kuluvalla kaudella Pohjois-Amerikassa debytoinut puolustaja sai tililleen kuusi AHL- sekä viisi ECHL-ottelua, ennen kuin Maple Leafs osti miehen ulos huhtikuussa solmitusta sopimuksesta.