Vancouver Canucks hävisi Winnipeg Jetsille kirvelevästi maalein 2-4 tappion. Huono menestys on selvästi käynyt raskaaksi Vancouverin pelaajistolle.

Vancouverin tähtihyökkääjä J.T. Miller nostatti melkoisen kohun käytöksellään ottelun lopussa. Hän kierteli pitkään omalla alueellaan odottaen, että maalivahti Collin Delia lähtisi vaihtoaitioon, jotta joukkue saisi kuudennen kenttäpelaajan jäälle. Delia kuitenkin epäröi, eikä lähtenyt maaliltaan minnekään.

Millerin kuppi meni epäröintiin totaalisesti nurin.

– Painu vittuun siitä, hän karjui maalivahdilleen.

Kun Delia viimein lähti, Miller raivosi yksinään maalin takana. Hän hukkasi aikaa hakkaamalla mailallaan omaa maaliaan, ennen kuin lähti nostamaan hyökkäystä.

Loppujen lopuksi Delian epäröinnille oli hyvä syy. Vancouverin olisi kannattanut viedä kiekko hallitusti hyökkäysalueelle, ennen kuin maalivahti otettiin pois. Vancouver heitti kiekon hyökkäysalueen päätyyn, Winnipeg nappasi sen ja teki välittömästi maalin tyhjiin.

Voit katsoa tilanteen alta.

Lachlan Irvine

@LachInTheCrease
Holding the puck in the zone so you can yell "Get the fuck off!!!" at the goalie who kept you in the game with 36 saves and smack his net is a very stupid way to waste half the last minute of play. #Canucks