Mikkelin Jukurit tiedottaa solmineensa loppukauden kattavan lainasopimuksen hyökkääjä Liam Kirkin kanssa. 22-vuotiaalla englantilaisella on NHL-sopimus Arizona Coyotesin kanssa.

Kirk on pelannut viime kaudesta lähtien Coyotesin AHL-seurassa Tucson Roadrunnerseissa sekä ECHL:ssä Atlanta Gladiatorsissa. Brittihyökkääjä on Coyotesin kesän 2018 seitsemännen kierroksen varaus.

Kirk teki itsensä isolle kansalle tunnetuksi vuoden 2021 MM-kisoissa, kun hän voitti turnauksen maalikuninkuuden seitsemällä osumallaan. Hänet valittiin MM-kisojen tähdistökentälliseen.

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen paljasti, että Kirk oli jo MM-kisojen jälkeen lähellä siirtoa Liigaan.

– Kun tilaisuus hankkia hyökkääjä Mikkeliin tuli uudelleen eteen, oli se käytettävä. Liamin perässä oli useat Euroopan huippuseurat, joten on mahtavaa, että hän valitsi meidät. Jukurit saa Liamista monipuolisen hyökkääjän, joka voi pelata keskellä ja laidassa. Ennen kaikkea hän on luontainen maalintekijä, Hakkarainen sanoi tiedotteessa.

Kirk saapuu Suomeen ensi maanantaina. Jukurit pelaa tiistaina Tapparaa vastaan.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Welcome to Mikkeli, Liam! 👋🤩

Jukurien hyökkäys vahvistuu 22-vuotiaalla Liam Kirkillä. Kirk on NHL-seura Arizona Coyotesin sopimuspelaaja, ja hän saapuu Mikkeliin loppukauden kattavalla lainasopimuksella.

📝 Lue lisää: jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga