Edmonton Oilers juhli viime yönä 6-3 voittoa Nashville Predatorsista. Voitossa suurta roolia näytteli ykkösketju. Leon Draisaitl (2+3), Connor McDavid (1+3) ja Zach Hyman (3+1) nakuttivat kaikki hurjat tehot.

Jesse Puljujärvi pelasi jälleen Edmontonin kolmosketjussa, mutta pääosa illasta kului penkillä istuskellen. Hän kellotti säälittävän kymmenen minuutin peliajan. Puljujärvi laukoi kerran maalia kohti, antoi yhden taklauksen ja blokkasi yhden laukauksen.

Yleisössä istui jälleen Anaheim Ducksin GM Pat Verbeek, jolle kyseessä oli jo toinen Edmontonin matsi putkeen. Hänen on arveltu olevan seuraamassa nimenomaan Puljujärven otteita, mutta valmennuksen koirankoppi ei ole ehkä paras tapa saada suomalaista myytyä.

Puljujärvi on pelannut tällä kaudella 30 ottelua. Niissä hän on kerännyt tehot 1+5=6.