Colorado Avalanche kukisti Nashville Predatorsin 3-1 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Ottelun avausmaalin viimeisteli toisessa erässä ylivoimalla Mikko Rantanen. Hän ampui ensin tolppaan, mutta muutaman sekunnin päästä hän pääsi laukomaan uudelleen samoilta jalansijoilta. Rantanen etsi rauhassa väylän maalille ja antoi sitten tulisen rannelaukauksensa viuhua aivan yläkulmaan.

Rantanen on iskenyt kuluvan kauden 29 otteluun komeat tehopisteet 21+17=38. Hän on Avalanchen paras pistemies ja maalintekijä. Koko NHL:n maalipörssissä Rantanen on jaetulla viidennellä sijalla, kun taas pistepörssissä hän on sijalla 11.

Näet Rantasen maalin alta tai täältä.

NHL

@NHL
If at first you don't succeed, try again. 🚨

Mikko Rantanen nets a power play goal late in the first to open scoring for the @Avalanche.