Toronto Maple Leafsin ja Tampa Bay Lightningin välisen ottelun tuomaritoiminnasta nousi iso kohu Pohjois-Amerikassa. Toronto voitti ottelun lopulta 4-1 lukemin.

Kohauttanut tilanne nähtiin ensimmäisen erän lopussa. Toronton Michael Bunting jäi vielä loiskuttamaan leukojaan vastustajien kanssa, kun erä oli jo päättynyt. Linjatuomari leipiintyi tähän ja talutti Buntingin kohti pukukoppia.

Bunting olisi vielä halunnut jäädä jäälle keskustelemaan tuomarin kanssa. Tätä linjuri ei sallinut. Hän töni poikkeuksellisen kovin ottein Buntingin pois jäältä.

Sosiaalisessa mediassa tilanteesta vaadittiin tuomarille pelikieltoa. Bunting itsekin oli ihmeissään saamastaan kohtelusta.

– Mitä vittua sinä teet? Tuo oli hullua, Bunting ihmetteli tuomarille.

Bunting ja Tampa Bayn Pierre-Edouard Bellemare saivat kumpikin kaksiminuuttiset pienestä väännöstään.