Leijonien vuoden viimeinen EHT-turnaus ei sujunut erityisen hyvin, mutta se päättyi voitokkaasti. Isäntämaa Sveitsi kaatui maalein 4-1.

Leijonat oli ensimmäisen erän päätteeksi 0-1-tappioasemassa, mutta toisessa erässä Suomi meni menojaan. Markus Granlundin, Teemu Hartikaisen ja Arttu Ruotsalaisen osumilla päätöserään lähdettiin 3-1-lukemissa.

Toiselle pelin linjatuomareista voi Hartikaisen voittomaalia katsellessa nousta puna. Miro Aaltonen oli lipunut jo lähes metrin paitsioon ennen kuin kiekko oli ylittänyt siniviivan. Tuomarivirheestä huolimatta upean kuvion voit nähdä alta tai tästä linkistä.

Ratkaisevaan rooliin ei maali kuitenkaan noussut. Sami Niku viimeisteli sveitsiläispuolustuksen suosiollisella avustuksella ottelun viimeisen 4-1-maalin. Koko turnauksessa Suomi jäi kolmanneksi.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
HÄRSKI! 🔥

Hartikainen pääsee uittamaan kiekon tyhjään nuottaan upean hyökkäyksen päätteeksi.