Winnipeg Jetsin hyökkääjä Saku Mäenalanen ja Buffalo Sabresin pakki Henri Jokiharju joutuvat seuraamaan NHL-pelejä sivusta jonkin tovin.

Jetsin viestintäosaston Twitter-tilillä kerrottiin viikonloppuna, että Mäenalanen on asetettu loukkaantuneiden listalle tämän kärsiessä ylävartalovammasta.

Winnipeg Jets PR

@WpgJetsPR
TRANSACTIONS: The #NHLJets have placed D - Logan Stanley and F - Saku Mäenalanen on injured reserve and recalled F - Kevin Stenlund from the Manitoba Moose (AHL) on an emergency basis.

Mäenalanen sai osumaa maanmieheltään, kun loukkaannuttanut kontakti tuli St. Louis Blues -pelissä Niko Mikkolalta. Olympiavoittaja ja maailmanmestari on pelannut tällä kaudella 25 ottelussa pistein 4+2=6.

Jets kutsui loukkaantumisen takia hyökkääjä Kevin Stenlundin ylös AHL-porukka Manitoba Moosesta.

Jokiharjun loukkaantuneiden listalle joutumisesta puolestaan kerrottiin NHL:n nettisivuilla. Hän kärsii alavartalovammasta, ja tilaa tarkkaillaan viikko kerrallaan.

Miesten, alle 20-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari on pelannut tällä kaudella vain 16 pelissä (1+3=4), koska aiemmin pelaajaa piinasi kasvovamma.