Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kertoi aiemmin tällä viikolla Carolina Hurricanesin ja Calgary Flamesin lähellä olleesta jättikaupasta.

Friedman sanoi 32 Thoughts -podcastissa, että Hurricanes olisi tarjonnut viime kesänä Flamesille hyökkääjälahjakkuus Martin Necasia vaihdossa supertähti Matthew Tkachukiin. Flames päätti kuitenkin tarttua Florida Panthersin tarjoukseen, jossa Kanadaan matkasivat Jonathan Huberdeau, MacKenzie Weegar sekä ykköskierroksen varaus (2025).

Friedman on nyt tarjonnut lisää tietoja Hurricanesin tekemästä tarjouksesta.

– Hurricanesin tarjous oli Necas sekä muutama muu tarvittava sopimus (kuten Jake Gardiner). Kauppa olisi sisältänyt myös varausvuoroja sekä pelaajalupauksia. Hurricanes ei tosin ollut valmis luopumaan parhaista lupauksistaan, Friedman valaisi.

Necas on tehnyt tällä kaudella todellista läpimurtoa NHL:n tähtikaartiin. Tammikuun 15. päivä 24 vuotta täyttävä tshekkitaituri on tehnyt 32 ottelussa upeat 13 maalia ja 30 tehopistettä.