Ruotsalaishyökkääjä Jens Lööke on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Vaasan Sportin kanssa.

SHL:stä Liigaan siirtynyt Lööke on loistanut alkukaudella Sportin väreissä. 25-vuotias laitahyökkääjä on tehnyt 15 ottelussa komeat kahdeksan maalia ja 14 tehopistettä.

Lööke jätti kauden alussa loukkaantumisen vuoksi kymmenen ottelua väliin, mutta on sen jälkeen kuulunut Sportin kantaviin voimiin.

– Jens Lööke on osoittanut olevansa kovan luokan maalintekijä pelaamissaan otteluissaan tällä kaudella. Rightin hyökkääjä, jonka veto lähtee niin ranteella kuin lämärillä nopeasti ja tarkasti. Lööke on parhaassa iässä oleva, ylöspäin urallaan menevä pelaaja. On hieno asia, että hän haluaa tehdä sen nimenomaan jatkamalla vielä ainakin yhden kauden Sportissa. Lööke tulee olemaan iso osa tuloksentekoyksikköämme myös ensi kaudella, Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo tiedotteessa.