Colorado Avalanche on joutunut suorastaan karmeaan loukkaantumissumaan. NHL:n hallitseva mestarijoukkue menetti tiistain Philadelphia Flyers -ottelussa supertähti Nathan MacKinnonin sairastuvalle.

Avalanchen päävalmentajan Jared Bednarin mukaan MacKinnonin vamma ei ole lievää sorttia.

– Se, että hän jätti ottelun jo niin aikaisessa vaiheessa ei ole hyvä merkki. Tiedämme, että hän tulee olemaan jonkin aikaa sivussa. Emme vielä tiedä tarkkaan kuinka pitkään, Bednar kertoi AltitudeSR 92,5 -radiokanavalla.

Sanomattakin selvää, että MacKinnonin menettäminen pitkäksi aikaa olisi järkyttävä takaisku Avalanchelle. Kanadalaistähti on ollut tällä kaudella Avalanchen tehokkain pelaaja, kun 23 ottelussa on syntynyt tehopisteet 8+26=34.

Avalanchen pitkäaikaisloukkaantuneiden joukosta löytyy jo ennestään tähtihyökkääjät Gabriel Landeskog ja Valeri Nitshushkin. Myös hyökkääjät Artturi Lehkonen, Evan Rodrigues ja Darren Helm ovat kärsineet loukkaantumisista. Puolustajista sivussa loukkaantumisten takia ovat Bowen Byram, Josh Manson ja Kurtis MacDermid.