Edmonton Oilers yrittää parhaansa mukaan juonia vaihtokauppoja. Samaan aikaan seura haluaa eroon Jesse Puljujärvestä että vahvistaa samaan aikaan puolustustaan. Jos mahdollista, yrittää seura varmasti hoitaa kummankin asian yhdellä vaihtokaupalla.

NHL-toimittaja Pierre LeBrunin mukaan erityisesti kaksi pakkivahvistusta on herättänyt Edmontonin mielenkiinnon.

– On kaksi nimeä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun Edmontonin toimistossa pohditaan, ketkä ovat potentiaalisesti saatavilla ennen siirtotakarajaa. Tiedän, että he ovat keskustelleet sekä John Klingbergin että Joel Edmundsonin meriiteistä, osana pitkää listaa puolustajia, joita he tutkailevat, LeBrun kertoo.

Anaheim olisi hyvin mahdollinen seuraava osoite Puljujärvellä. Seuralla on varaa hänen sopimukseensa, hyökkäyksestä löytyisi isompikin rooli ja joukkue on nuori. Edmontonin pitäisi tietysti antaa Klingbergista muutakin kuin Puljujärvi.

Klingberg tienaa tästä kaudesta 7 miljoonaa dollaria. 24 ottelussa hän on nakuttanut tehot 3+7=10. Hän on voittanut urallaan kaksi MM-kultaa Ruotsin joukkueessa.

Montreal Canadiensin Edmundson on enemmän peruspakki. Hänet Edmonton voisi saada halvemmalla. Puljujärvelle Montreal ei olisi yhtä hyvä osoite, sillä seuran hyökkäys on jo ennestään varsin täynnä.