Ville Heinola on ollut Winnipeg Jetsissä koko tulokassopimuksensa ajan samassa asemassa. Nyt NHL-paikasta taistelevan suomalaispakin leirissä alkaa ilmeisesti mitta täyttyä.

— Ville ei ansaitse taattua paikkaa NHL-kokoonpanossa, Heinolan agentti Allain Roy sanoo julkaisussaan. Hän ansaitsee mahdollisuuden pelata jonkin verran otteluita näyttääkseen, että hän pystyy siihen. Ja se on kaikki, mitä pyydämme.

Heinola on tykästynyt Manitoban osavaltiossa asumiseen, joten yhteistä säveltä halutaan etsiä mahdollisimman pitkään. Muutosta toivotaan kuitenkin pian.

— Joskus päätös täytyy tehdä, koska Heinolan arvo tulee laskemaan. Se tulee olemaan ongelma. En usko, että se laskee vielä tällä hetkellä, mutta turhautumista alkaa ehdottomasti olla ilmassa, ja se ei ole koskaan hyvä merkki.

Heinolan murtautuminen Jetsin puolustukseen näyttää jopa entistä vaikeammalta. Edes Logan Stanleyn loukkaantuminen ei tuonut NHL-kutsua, ja päävalmentaja Rick Bowness on puhunut mediassa mahdollisuuden antamisesta Kyle Capobiancolle sinivalkoisen vaihtoehdon sijaan.