Suomalaisjoukkueista Tapparan ja Jukurien CHL-kausi jatkuu puolivälierissä. Tappara kukisti pudotuspelien avauskierroksella sveitsiläisen HC Davosin yhteismaalein 3-2. Jukurit kaatoi niin ikään sveitsiläisen HC Fribourg-Gottéronin maalein 3-2.

Tappara vei nimiinsä joukkueiden välisen avausottelun lukemin 1-0 ja tiistain toinen osaottelu päättyi tasan 2-2. Tuossa ottelussa Tapparan maalintekijöinä kunnostautuivat Valtteri Kemiläinen ja Oskari Luoto, kun taas Davosin molemmat maalit teki Enzo Corvi.

Jukurien ja Fribourgin välinen avausottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Myös toinen ottelu päättyi tasan, joten edessä oli jatkoaika. Ottelun ratkaisi lopulta Jarkko Immonen, joka iski Jukureille 2-1-voiton. Joukkueen varsinaisen peliajan maalin viimeisteli Patrik Puistola ja Fribourgin joukkueesta osui Nathan Marchon.

Molemmat Liiga-seurat saavat puolivälierävaiheessa vastaansa ruotsalaisjoukkueen. Tappara kohtaa Röglen, kun taas Jukurit pelaa Luulajaa vastaan.