Leijonat avasi uuden kiekkokauden torstaina Turussa, jossa joukkue kohtasi Karjala-turnauksen avausottelussa Sveitsin. Ottelu päättyi lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen Sveitsin voittoon lukemin 3-2 voittomaalikilpailun päätteeksi.

Ottelun avausmaalista vastasi ensimmäisessä erässä Sveitsi, kun Sven Andrighetto pääsi viimeistelemään maalin edustalta. Suomi tasoitti pelin toisessa erässä ylivoimalla, kun Jere Innalan laukaus painui yläkulmaan. Syöttöpisteet merkattiin Antti Suomelalle sekä Anrei Hakuliselle.

Päätöserän alkupuolella Jere Karjalainen vei Leijonat ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Hän pääsi lyömään irtokiekon maalin edestä sisään Mikko Lehtosen laukauksen jälkeen. Myös Juuso Riikola kirjautti tähän osumaan syöttöpisteen. Sveitsi tasoitti ottelun jälleen erän puolivälin tienoilla Roger Karrerin toimesta.

Varsinaisella peliajalla ei enempää osumia nähty eikä jatkoaikakaan tarjonnut ratkaisua, joten ottelu eteni voittomaalikilpailuun. Sveitsi nappasi ottelusta lopulta kaksi pistettä ja Suomelle jäi käteen yksi piste. Rankkareissa maalinteossa Sveitsiltä onnistuivat Tyler Moy sekä Damien Riat, kun taas Suomen ainut maalintekijä oli Jori Lehterä.

Suomen maalilla Harri Säteri torjui ottelussa kaikkiaan 25 kiekkoa. Sveitsin maalivahti Leonardo Genonille kertyi puolestaan vain 14 torjuntaa.

Näet ottelun maalikoosteen alta tai täältä.