Jääkiekkoliigan maajoukkuetauolla sensaatiomaisesti kakkosena keikkuva Lahden Pelicans sorvasi jatkosopimuksen pakki Petteri Riihisen kanssa kauden 2024-25 loppuun asti. Joukkue kertoi asiasta nettisivuillaan.

Liigassa kaudella 2020-21 debytoinut pakki on ollut tänä syksynä mainiossa iskussa. Kauden 19 peliä ovat tuoneet tehot 1+2, plusmiinussaldo näyttää jopa lukemaa +7.

– Hienoa, että Petteri jatkaa kehittymistään Lahdessa myös tulevaisuudessa. Vaikka hän on noussut jo kuluvalla kaudella täysin uudelle tasolle, takataskusta löytyy edelleen runsaasti piilopotentiaalia. Mikäli kehitys jatkuu samanlaisena kuin tähän asti, Petteri debytoinee Leijonien EHT-miehistössä joko tällä tai viimeistään ensi kaudella, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen latasi.

Keski-iältään sarjan toiseksi nuorin (23,77) joukkue Pelicans on syyskauden suurin sensaatio. Pelsu voitti 20 ensimmäisestä pelistä peräti 12 varsinaisella peliajalla, suoria tappioita se koki vain neljä. Pelicans on kaksi pinnaa kärki-Lukkoa perässä ja vieläpä yhden ottelun vähemmän pelanneena.