Patrik Laine sai tililleen yhden syöttöpisteen, kun Columbus Blue Jackets kaatoi Philadelphia Flyersin numeroin 5-2. Suomalaispyssy on nyt kerännyt kauden seitsemässä ottelussa tehot 2+2=4.

Laine herätti runsaasti huomiota jo ennen ottelun alkua. Hänen asuvalintansa jakoi jälleen mielipiteitä, kun hän saapui hallille kaksivärisessä puvussa. Puvuntakin väri vaihtuu kainaloiden alla ruskeasta siniseksi. Toinen hiha on puolestaan puoliksi sininen ja toinen kokonaan ruskea.

Sosiaalisen median muotikriitikot eivät olleet vaikuttuneita Laineen asusta.

– Tässä on niin paljon asioita pielessä. Housut ovat liian lyhyet, ei sukkia, hattu on eri sinisen sävyä kuin muu asu, raitojen olisi pitänyt jatkua ja vaihtui ruskeaksi sinisellä, eivätkä mustat kengät sovi yhteen sinisen tai mustan kanssa, eräs kriitikko saarnaa.

– Totisesti kamalin asia, johon olen nähnyt ihmisen pukeutuvan, toinen lataa.

– Asu on kamala… kuka ikinä hänet pakottikin pukeutumaan tähän pitäisi pidättää, kolmas kauhistelee.